Support

We willen dat je optimaal gebruik kunt maken van StudySuite, de online leeromgeving van Bohn Stafleu van Loghum. Daarom vind je hier de veelgestelde vragen en onze antwoorden Maar je kunt ook altijd contact met ons opnemen. 

Bekijk hier de veelgestelde vragen

Heb je een licentie aangeschaft? Dan kun je inloggen via app.studysuite.bsl.nl

Bestel je een licentie via de BSL shop, dan krijg je direct toegang tot je account. Let op! Je account wordt pas actief nadat je de activtiecode in de bevestigingsmail of uit het boek hebt geactiveerd. Wil je de code activeren? Ga naar www.bsl.nl/activatie

Heb je de juiste combinatie van e-mailadres en wachtwoord gebruikt? Je dient het e-mailadres te gebruiken dat je bij de activatie van de licentie hebt opgegeven. Weet je niet meer welk e-mailadres dit is, neemt  dan contact met ons op.
Onze technische helpdesk staat je graag te woord via e-mail onlineklantenservice@bsl.nl of telefonisch (op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur) via 030 638 3735.

Op het inlogscherm kun je gebruik maken van de knop “wachtwoord vergeten” om een nieuwe wachtwoord aan te maken. Je ontvangt vervolgens een e-mailbericht. Het nieuwe wachtwoord wordt pas actief nadat je de activatielink in deze mail hebt aangeklikt. Inlog kwijt of andere vragen? Onze technische helpdesk helpt je graag via e-mail onlineklantenservice@bsl.nl of telefonisch (op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur) via 030 638 3735

Veel gestelde vragen door gebruikers

Je kunt eenvoudig favorieten maken door het sterretje aan te klikken. Een overzicht van al je favorieten kun je raadplegen via jouw dashboard.

In jouw dashboard zie je in  één oogopslag waar je bent gebleven en kun je eenvoudig verder studeren. 

In StudySuite kun je zoeken in de hele omgeving en in specifieke hoofdstukken. Gebruik de zoekbalk bovenaan de pagina. 

Vanaf nu kun je in StudySuite ook markeringen maken. Selecteer een tekst in de leeromgeving en klik op het icoon om te markeren. Wil je de kleur van de markering wijzigen? Klik op de markering en kies een andere kleur. Je kunt de markering ook toevoegen aan je samenvattingen of verwijderen. Zie je geen markeringen? Kijk bovenaan of de lees-modus is uitgeschakeld.

Vanaf nu kun je in StudySuite ook samenvattingen maken. Selecteer een tekst en voeg deze toe aan je samenvatting. Je kunt ook eigen teksten en bestanden toevoegen aan een samenvatting. Samenvattingen kun je handig opslaan in mappen.

Nee, om optimaal gebruik te maken van de online leeromgeving is StudySuite alleen geschikt vanaf desktop en laptop. 

In StudySuite kun je met behulp van de button Oefenen, oefenen met controle vragen, video met vragen en casussen.

De literatuurlijst kun je terugvinden onderaan elk hoofdstuk van het digitale boek.

De films kun je in StudySuite raadplegen via de button Video’s.

Staat je vraag er niet tussen?

Onze klantenservice helpt je graag verder. Je kunt ons elke werkdag bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur. 

Stuur je ons liever een mailtje? Stel je vraag via dit formulier.

(030) 638 3736
onlineklantenservice@bsl.nl

Meer info voor onderwijsinstellingen

Wil je meer informatie of advies? Leg je vraag voor aan onze leermiddelenadviseur:

Bas de Wit

Leermiddelenadviseur

Deze applicatie is niet te gebruiken op je smartphone. We raden je aan de link te openen op je tablet, laptop of desktop.